Značky

CHRONOSTAR

Chronostar je italská značka hodinek určená pro ty, kteří dávají přednost osobitému stylu, kombinující současné trendy, funkčnost a moderní technologie.

Sofistikovaný a moderní design je inspirován nejprodávanějšími modely předních světových značek. Do pohybu hodinky uvádí kvalitní quartzové strojky.

I přes to, že se značka řadí do nižší cenové kategorie, nabízí exkluzivní a rozsáhlé kolekce, díky kterým je schopna uspokojit potřeby širokého spektra zákazníků. Jejich propracovaný design odhaluje různorodost světa od sportovního hřiště až po módní molo. Díky svým vlastnostem se hodinky značky Chronostar probojovaly koncem osmdesátých let do hodinářského povědomí.

V roce 2008 byla značka Chronostar připojena pod správu italské společnosti MORELLATO & SECTOR GROUP, jednu z nejvýznamnějších společností v hodinářském a módním průmyslu, do té doby zastupující značky spadající do střední cenové kategorie jako je Sector nebo Morellato. Toto spojení přispělo ke zdokonalování technické i konstrukční stránky hodinek, což mělo za následek upevnění pozice značky Chronostar na italském a evropském trhu.

Roku 2013 byla tato značka přejmenována na Chronostar by Sector, díky čemuž se zařadila mezi značky s vysokými kvalitami a technologickými standardy, jimiž se vyznačují právě hodinky značky Sector.

Díky všem těmto aspektům je Chronostar považována za značku, která je vždy odlišná, nová a podmanivá.



Kontakt

Cejl 40/107
602 00 Brno
Česká republika

Tel.: +420 541 211 405
Fax: +420 491 512 550
E-mail: info@zagogroup.cz

Buďte v kontaktu