Značky

YONGER&BRESSON

„Hodinky se Švýcarskou přesností“ to je slogan značky Yonger&Bresson, jež tuto značku od 80 let velice proslavil. Značka Yonger&Bresson patří mezi silnou a prestižní řadu hodinek, která patří do hodinářského průmyslu již od roku  1975 a hrdě vyzdvihuje svůj Francouzský původ, který se zrodil v městečku zvaném Morteau sídlícím na jihu Francie. Tam se hodinářský průmysl zrodil již v roce 1750. Tyto hodinky se nesou v duchu nostalgie a součastného trendu,  v kombinaci starých i nových inovací.

V roce 2011 představuje značka Yonger&Bresson svůj vlastní automatický mechanizmus, zvaný„Ambre“, certifikovaný testem CETEHOR, vyvinutý a sestavený v dílnách skupiny Ambre ve Francii, na který společnost garantuje 5-ti letou záruku.

Klíčem k úspěchu francouzské značky YONGER&BRESSON je především inovace a snaha o maximální preciznost. Vyvinout tento mechanismus automatického pohybu trvalo téměř 2 roky a prošel i řadou náročných testů, jako např. testem zvaný „Gilotina“ ve kterém je mechanizmus vystaven několika druhům šoku a nárazu. Tento nový mechanismus umožňuje hodinkám při plném natažení vydržet v rezervním chodu 45 hodin.

Společnost Yonger&Bresson chce vyhovět potřebám širšího publika a proto doplnila k automatickým hodinkám i produktovou řadu quartzových hodinek s názvem „Yonger&Bresson CITY“, které jsou ultra tenké, moderní a elegantní. Tyto quartzové i automatické hodinky se vyrábí v pánském i dámském provedení a jsou připraveny uspokojit i toho nejnáročnějšího zákazníka.

 

Objevte celý svět hodinek Yonger&Bresson!

Přesné, poctivé, výkonné – nové hodinky s automatickým pohybem Ambre jsou unikátním souzněním hodinářského umění a moderních vlivů, které tvoří celou kolekci.

 

OFICIÁLNÍ WEB. STRÁNKY VÝROBCE

https://yonger-bresson.fr/



Kontakt

Cejl 40/107
602 00 Brno
Česká republika

Tel.: +420 541 211 405
Fax: +420 491 512 550
E-mail: info@zagogroup.cz

Buďte v kontaktu